follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie dupa petreceri » Judetul SIBIU
  home     Curatenie dupa petreceri   Judetul SIBIU

Curatenie dupa petreceri Sibiu

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie dupa petreceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curatenie dupa petreceri (SIBIU, SIBIU)
Tassi Holding o firma cu capital privat integral romanesc, ofera o gama completa de servicii profesionale de curatenie si conexe,considerand ca asigurarea unor servicii promte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori...
0269 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (Sibiu, SIBIU)
Tassid o firma cu capital privat integral romanesc, ofera o gama completa de servicii profesionale de curatenie si conexe, considerand ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori. Suntem orientati spre acoperirea nevoilor clientului si ne dorim sa dezvoltam parteneriate pe..
0751 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (Sibiu, SIBIU)
Sc tegorasib srl din sibiu este o firma specializata în servicii profesionale de curatenie cu un domeniu larg de activitate. dispunem de un personal calificat bine instruit si familiarizat cu cele mai noi solutii si echipamente din domeniu. apeland la serviciile noastre veti avea un mediu sanatos de viata . stim ca timpul este foarte important pentru toata lumea tocmai de aceea..
0748 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie