follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie dupa petreceri » Judetul HUNEDOARA
  home     Curatenie dupa petreceri   Judetul HUNEDOARA

Curatenie dupa petreceri Hunedoara

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie dupa petreceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curatenie dupa petreceri (DEVA, HUNEDOARA)
In cadrul Asociatiei MERIT- asociatia pentru Mediu, Economie, Responsabilitate, Incluziune sociala si Tineret am dezvoltat un punctul de lucru ACURAT pentru desfasurarea serviciilor specializate de curatenie prin integrarea persoanelor vulnerabile din comunitate in baza unei finantari de la Uniunea Europeana FSE POSDRU. In prezent desfasuram servicii profesionale de curatenie, cu personal specializat si echipamente de ultima generatie...
0745 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri hunedoara, curatenie dupa petreceri petrosani, curatenie inainte petreceri (Petrosani, HUNEDOARA)
Societarea noastra ofera servicii de curatenie la domiciliu sau spatii si birouri la cele mai inalte standarde si cu rezultate remarcabile, fiind caracterizati de : profesionalism. Personalul este calificat si cu experienta in domeniu, fiind totodata motivat sa obtina o calitate superioara a serviciilor prestate.Discretie - personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar la fiecare curatenie veti fi..
0721 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie