follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie dupa petreceri » Judetul BACAU
  home     Curatenie dupa petreceri   Judetul BACAU

Curatenie dupa petreceri Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru curatenie dupa petreceri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
curatenie dupa petrecere bacau, curatenie inainte petrecere, curatenie dupa petrecere (Bacau, BACAU)
Pretul pentru curatenia biroului apartamentului sau vilei tale se bazeaza pe mai multi factori: suprafata, tipul suprafatei, suprafata ferestrelor, frecventa lucrarii, dar pentru o evaluare mai precisa completati formularul de evaluare curatenie. firma noastra executa urmatoarele tipuri de curatenie: servicii curatenie bacau: curatenie in apartamente & vile; curatenie in birouri & spatii comerciale; curatenie dupa constructor; curatenie industriala; curatenie inainte sau dupa petrecere,..
0731 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (Bacau, BACAU)
Oferim in bacau servicii profesionale de curatenie generala, baby sitting, ingrijire persoane in varsta, servicii afterschool inclusiv meditatii desfasurate cu personal calificat, la cele mai bune preturi. va pune la dispozitie cele mai de calitate servicii de curatenie. suntem alaturi de nevoile dvs. de curatenie si va oferim intreaga gama de operatiuni pe care o curatenie le implica: curatarea incaperii, a pardoselii, a..
0769 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (Bacau, BACAU)
Efectuam servicii de curatenie profesionala,menaj pe baza de contract dezinsectie si deratizare.serviciile sunt efectuate cu personal calificat, detergenti si aparatura profesionala experienta firmei si recomandarile fostilor si actualilor clienti fiind cartea noastra de vizita la clientii fideli s-au noi oferim multe bonusuri si reduceri de pret...
0740 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (BACAU, BACAU)
Perla Clean efectueaza servicii de curatenie civila si industriala la cele mai inalte standarde din domeniu in Bacau si imprejurimi. Firma noastra doreste sa vina in intampinarea nevoilor dumeavoastra oferindu-va o gama larga de servicii profesionale de curatenie civila si industriala , efectuate corect pe toata durata colaborarii si la cele mai inalte standarde din domeniu . Executam servicii profesionale de curatenie pentru..
0787 *** ***Click aici!
curatenie dupa petreceri (BACAU, BACAU)
SC MIDD MASTER DETAIL Vă oferă o gama larga de prestari servicii de curățenie, servicii adaptate nevoilor și cerințelor clienților noștri, atat persoane fizice cat și firme. Pentru a beneficia de serviciile noastre, nu ezitați sa ne contactați. 0741330946..
0741 *** ***Click aici!
curatenie petreceri bacau (Bacau, BACAU)
Firma noastra va ofera solutiii pentru orice problema ridicata de complexitatea activitatii de curatenie, în functie de mediul, de varietatea suprafetei de curatat, de diversitatea materialelor de întretinut, cu respectarea standardelor de calitate impuse de comunitatea europeana. toate acestea, pentru ca folosim aparatura profesionala, marca karcher - austria, kranzle - germania, tennant - austria si detergenti profesionali, marca sano- israel, task i- diversey..
0234 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie